Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στην Σακίρα και τον Ζεράρ Πικέ (pics)

Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στην Σακίρα και τον Ζεράρ Πικέ (pics)

Τίτλοι τέλους σε αυτόν τον μεγάλο έρωτα; Η Σακίρα, λέγεται, έπιασε τον Ζεράρ Πικέ με άλλη και το ζευγάρι είναι πια ένα βήμα από τον χωρισμό.

Εκτός κι αν δεν πρόκειται για νέο έρωτα του άσου της Μπαρτσελόνα, αλλά για... παράπτωμα της μιας βραδιάς. Ποια ή ποιες φέρονται να είναι οι πέτρες του σκανδάλου;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το (πρώην;) ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 και γνωρίστε στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka».

Ο ποδοσφαιριστής ήταν τότε σε σχέση με την ηθοποιό Νούρια Τόμας, αλλά την άφησε για χάρη της Σακίρα. Το 2011 επιβεβαίωσαν τη σχέση τους και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.

«Κέρδισα τον πιο μεγάλο τίτλο για αθλητή και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Έφυγα διαφορετικός από την Νότια Αφρική και έζησα μια αξέχαστη εμπειρία» έλεγε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα.

«Θυμάμαι να μου λέει πως ήθελε να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ, γιατί ήθελε να με δει εκεί και στη συνέχεια να με προσκαλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο. Και το έκανε» ήταν τα λόγια της Σακίρα.

Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ και η τραγουδίστρια έχει εξηγήσει τον λόγο: «Η ιδέα του γάμου με τρομάζει. Δεν θέλω να σταματήσει να με βλέπει ως το κορίτσι του. Είναι σαν τον απαγορευμένο καρπό. Προτιμώ να τον έχω σε εγρήγορση και να σκέφτεται ότι όλα είναι πιθανά, ανάλογα με τη συμπεριφορά μας», τόνισε η Σακίρα.

Κατά καιρούς πολλά είχαν ακουστεί περί απιστίας, αλλά το ζευγάρι με κοινές του αναρτήσεις στα social media διέψευδε τις φήμες.

Φαίνεται, όμως, πως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Η εφημερίδα «El Periódico» ανέφερε ότι αρκετοί γείτονες είδαν τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα στο εργένικο σπίτι του στο Μουντανέρ της Βαρκελώνης όπου έμενε πριν γνωρίσει την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Το ίδιο έντυπο έγραψε πως ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει μια καινούρια αγάπη στη ζωή του, μια 20χρονη ξανθιά κοπέλα, η οποία αυτή την περίοδο σπουδάζει και διοργανώνει εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, «η εμφάνιση αυτής της νεαρής γυναίκας στη ζωή του Πικέ θα μπορούσε να έχει οδηγήσει το ζευγάρι να ζει προσωρινά σε διάσταση παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τη φύση της μεταξύ τους σχέσης».

Άλλες πληροφορίες, επίσης ανεπιβεβαιώτες, λένε πως η... πέτρα του σκανδάλου, που οδηγεί στον χωρισμό τον Πικέ και την Σακίρα είναι η Χέμα, μητέρα του Γκάβι, με τον οποίο ο Πικέ είναι συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Σακίρα τους έπιασε επ’ αυτοφώρω, την ώρα της... πράξης.

Ο Γκάβι δεν έχει αντιδράσει σε αυτές τις πληροφορίες, καθώς είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Ισπανίας για τα παιχνίδια του Nations League.

Δείτε στην gallery τη γυναίκα που φέρεται να μπήκε ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι:

GALLERY