Σακίρα-Πικέ: Χωρίζουν μετά από 12 χρόνια; Οι φήμες για απιστία του άσου της Μπαρτσελόνα

Σακίρα-Πικέ: Χωρίζουν μετά από 12 χρόνια; Οι φήμες για απιστία του άσου της Μπαρτσελόνα

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Ζεράρ Πικέ και τη Σακίρα να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Πέρασαν σχεδόν πέντε χρόνια από τα τελευταία δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα αντιμετωπίζουν κρίση στη σχέση τους και τώρα... πάλι τα ίδια.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο κυκλοφορούν δημοσιεύματα που μιλούν για οριστικό χωρισμό λόγω απιστίας.

Συγκεκριμένα τα ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν πως ο άσος της Μπαρτσελόνα απάτησε την Κολομβιανή σταρ και έχει ήδη μετακομίσει στο εργένικο διαμέρισμά του σε περιοχή της Βαρκελώνης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το “El Periodico”, αρκετοί γείτονες είδαν τον Πικέ να μπαίνει και να βγαίνει από το κτίριο την περασμένη εβδομάδα, ενώ ανέφεραν πως αντί να… σκάει για τον χωρισμό, εκείνος απολαμβάνει τη νυχτερινή ζωή της Βαρκελώνης με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς και άλλους φίλους.

«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι χώρισε. Πιθανότατα είναι οριστικό», τόνισε η δημοσιογράφος Λάουρα Φε.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010, ενώ ο Πικέ, σε συνέντευξή του στη «L’Esportiu», πριν από δύο χρόνια και έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης με την Σακίρα, είχε αναφέρει: «Κέρδισα τον πιο μεγάλο τίτλο για αθλητή και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Έφυγα διαφορετικός από την Νότια Αφρική και έζησα μια αξέχαστη εμπειρία».

Οριστικός χωρισμός ή πάλι φήμες; Ο χρόνος θα δείξει…