Σάββας Γκέντσογλου: Η νέα του σύντροφος είναι φίλη της Ιωάννας Τούνη και είναι μια κούκλα (pics)

Σάββας Γκέντσογλου: Η νέα του σύντροφος είναι φίλη της Ιωάννας Τούνη και είναι μια κούκλα (pics)

Ερωτευμένος ξανά δηλώνει ο Σάββας Γκέντσογλου.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Λαμία, φαίνεται πως γύρισε οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη.

Ο Έλληνας άσος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο πλευρό της εντυπωσιακής Κίκας Τσέκου -κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη- η οποία έχει σπουδάσει παιδαγωγικά και ασχολείται με τη μόδα.

Σε ένα σχετικά πρόσφατο story στο Instagram, ο Γκέντσογλου ήταν αρκετά διαχυτικός με την σύντροφό του του καθώς την είχε αγκαλιά και έγραψε: «kikatsekou μου».

Nα σημειωθεί πως η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου διατηρούν άριστες σχέσεις καθώς έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Βασίλη. «Προς το παρόν ο άνθρωπος που είναι οικογένειά μας είναι ο Σάββας, ο μπαμπάς του Βασίλη.

Και συνεχίζουμε να είμαστε μια όμορφη οικογένεια. Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, η οποία έχει επίσης γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Δείτε στη gallery την νέα σύντροφο του Σάββα Γκέντσογλου:

GALLERY