Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα εξαφανιζόμουν για ένα χρόνο με την οικογένεια μου σε ελληνικό νησί»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα εξαφανιζόμουν για ένα χρόνο με την οικογένεια μου σε ελληνικό νησί»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κέφια μετά τη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς (110-107) και στη συνέντευξη Τύπου έδωσε… ρέστα!

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχοντας για μια ακόμη φορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε τρομερό βράδυ κατάφεραν να επικρατήσουν με 110-107 των Μπόστον Σέλτικς, παίρνοντας το προβάδισμα για τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Greek Freak εμφανίστηκε ορεξάτος λέγοντας απίστευτες ατάκες για μια ακόμη φορά.

Mεταξύ άλλων όταν αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Τζρου Χόλιντεϊ και την απουσία του Μίντλετον: «Μας αρέσει να παίζουμε μαζί, ανθίζει η σχέση μας αλλά και ο Μίντλετον είναι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μας. Αν πούμε ότι δεν τον έχουμε ανάγκη θα πούμε ψέματα. Όμως τώρα πρέπει να παίζουμε όπως είμαστε ώστε να κερδίζουμε μέχρι να επιστρέψει και να μας κάνει ακόμα καλύτερους. Να επιστρέψει για να πάρω ένα χρόνο ρεπό. Ξέρετε εάν θα πληρώνομαι εάν πάρω έναν χρόνο ρεπό; Γνωρίζετε πώς λειτουργεί;»

Όσο για το τι θα έκανε εάν έπαιρνε έναν χρόνο ρεπό είπε: «Θα εξαφανιζόμουν. Θα πήγαινα σ’ ένα νησί στην Ελλάδα με την οικογένειά μου και θα εξαφανιζόμουν για έναν χρόνο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: