Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο για την απώλεια του νεογέννητου γιου του

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο για την απώλεια του νεογέννητου γιου του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις τελευταίες ώρες βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Βαρύ πένθος για τον Πορτογάλος σούπερ σταρ καθώς ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι στη γέννα της συντρόφου του, Τζορτζίνα, το αγόρι (περίμενε δίδυμα) άφησε την τελευταία του πνοή.

Το κοριτσάκι ήρθε κανονικά στον κόσμο, γεγονός που όπως δήλωσαν στην ανακοίνωσή τους είναι το μοναδικό το οποίο μπορεί να τους δώσει λίγη ελπίδα και χαρά σε αυτή την τραγική στιγμή που βιώνουν.

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Ολοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κριστιάνο - Τζορτζίνα», έγραφε η ανάρτησή του Κριστιάνο την οποία συνυπογράφει με τη σύντροφό του.

Η μητέρα του Ρονάλντο, Μαρία Ντολόρες Αβέιρο, απάντησε στον γιο της με ένα λυπημένο emoji, ενώ η αδελφή του, Κάτια Αβέιρο, σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε:

«Ο Θεός να φροντίζει για όλα και να ενισχύει την πορεία σου όλο και περισσότερο... Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα της και το κοριτσάκι μας που είναι εδώ δυνατό και γεμάτο υγεία θα μας διδάσκει όλο και περισσότερα ότι μόνο η αγάπη έχει σημασία...».

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κριστιάνο για το τραγικό γεγονός, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έσπευσε να του συμπαρασταθεί γράφοντας στα social media:

«Ο πόνος σου είναι και δικός μας πόνος, Κριστιάνο. Στέλνουμε αγάπη και δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου σ' αυτή τη στιγμή».

Τα συλλυπητήρια στον Πορτογάλο επιθετικό θέλησε να εκφράσει και η Ρεάλ Μαδρίτης: «H Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο ενός από τα παιδιά που περίμενε να υποδεχτεί στον κόσμο ο αγαπημένος μας Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Η Ρεάλ νιώθει και εκείνη τον πόνο όλης της οικογένειας και θέλει να τους στείλει όλη την αγάπη και τη στοργή της».

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε στην ανακοίνωση της: «Όλοι στην Μάντσεστερ Σίτι στέλνουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια σε σένα και στην Τζορτζίνα», ενώ η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ζήτησε από τον αρχηγό της να φανεί δυνατός και να βρει το κουράγιο να αντέξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.