Κριστιάνο Ρονάλντο: Ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός – H επική αντίδραση της μητέρας του!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός – H επική αντίδραση της μητέρας του!

Επιτέλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάλαβε πως πρέπει να αποκαταστήσει την Τζορτζίνα.

Θα το πάρει το κορίτσι, θα το πάρει, δεν το παιδεύει (άλλο)! Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες μετά από πολλά χρόνια σχέσης θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πώς το ζευγάρι δεν έχει ορίσει ακόμα ημερομηνία ωστόσο, έχει ξεκινήσει να κάνει τις πρώτες ετοιμασίες.

Στο μεταξύ, παλαιότερα δημοσιεύματα ανέφεραν πώς η μητέρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ ήταν αρνητική με αυτόν το γάμο καθώς πιστεύει ότι η Τζορτζίνα δεν τον αγαπάει πραγματικά και τον θέλει μόνο για τα λεφτά του.

Ποια είναι όμως πραγματικά η άποψη της κυρίας Αβέιρο γι’ αυτό τον γάμο; Αναμένουμε τις δηλώσεις της πώς και πώς τώρα που τα ρεπορτάζ αναφέρουν με βεβαιότητα ότι ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα θα παντρευτούν.

Να σημειωθεί ότι ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η καλλονή από την Αργεντινή έχουν αποκτήσει ήδη μια κόρη, την Αλάνα Μαρτίνα, ενώ η Τζορτζίνα είναι έγκυος σε δίδυμα, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, που θα γεννηθούν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ ο CR7 έχει ακόμα έναν 12χρονο γιο, τον Κριστιάνο τζούνιορ και τα πεντάχρονα δίδυμα, Ματέο και Εύα.