Ο ξαφνικός χωρισμός και το νέο ειδύλλιο στη showbiz

Ο ξαφνικός χωρισμός και το νέο ειδύλλιο στη showbiz

Ένα ζευγάρι που πρόκειται να συζητηθεί!

Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του -επειδή έλεγε πως θέλει να αφοσιωθεί στην καριέρα του- φαίνεται πως τελικά ο γοητευτικός άντρας έχει νέα σύντροφο!

Πρόκειται για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς. Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως ο Σέρβος επιθετικός δεν είναι πια ζευγάρι με την ινφλουένσερ Μαρία Σόλε Πόλιο, επειδή όπως γράφτηκε στην Ιταλία ο Βλάχοβιτς ήθελε να είναι απόλυτα αφοσιωμένος στους «μπιανκονέρι» μετά την μετακίνησή του από την Φιορεντίνα.

Μόνο που τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους είναι ξανά ερωτευμένος. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως βρίσκεται στο πλευρό της εντυπωσιακής Μις Ιταλία 2019, Καρολίνα Στραμάρε, η οποία ασχολείται και με το ρεπορτάζ της Serie B. Μάλιστα, η Καρολίνα από μικρή ανέπτυξε μία ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο, καθώς ο πατέρας της ήταν φανατικός οπαδός της Γιουβέντους.

Τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και το εντυπωσιακό μοντέλο δεν έχουν πάρει θέση για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι ωστόσο, αν όντως υπάρχει αυτό το νέο ειδύλλιο θα φανεί σύντομα!

Δείτε στη gallery την καλλονή που φέρεται να έχει... κλέψει την καρδιά του νεαρού άσου:

GALLERY