Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Πήγαινα στην δουλειά με το λεωφορείο και έφευγα με την Bugatti του Κριστιάνο»

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Πήγαινα στην δουλειά με το λεωφορείο και έφευγα με την Bugatti του Κριστιάνο»

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτά που την εντυπωσίασαν στον Πορτογάλο σταρ.

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντοκιμαντέρ που προβάλλεται από το Netflix μίλησε επίσης για τα δύσκολα χρόνια στην Ουέσκα της Ισπανίας όπου δούλευε ως σερβιτόρα.

Έπειτα μετακόμισε για σπουδές στο Λονδίνο, δούλεψε ως νταντά και παράλληλα ήταν χορεύτρια. Επέστρεψε στην Ισπανία και στη Μαδρίτη. Δούλεψε ως πωλήτρια σ' ένα κατάστημα της Gucci και αμέσως άλλαξε η ζωή της αφού εκεί γνώρισε τον έρωτα της ζωής της.

«Ήταν μια Πέμπτη του καλοκαιριού. Δούλευα στο κατάστημα Gucci. Θα έπρεπε να σχολάσω στις πέντε, αλλά μου τηλεφώνησε ένας συνάδελφος και μου είπε να περιμένω μισή ώρα επειδή θα ερχόταν μια πελάτισσα.

Όταν τελικά έφυγα, εμφανίστηκε ένας πανέμορφος άνδρας, σχεδόν δυο μέτρα, με ένα παιδί και μια παρέα φίλων. Πανέμορφος. Άρχισα να νιώθω... πεταλούδες στο στομάχι. Δεν μπορούσα καν να τον κοιτάξω. Ντρεπόμουν», είπε στο ντοκιμαντέρ του Netflix η Τζορτζίνα.

Στη συνέχεια μίλησε για το αυτοκίνητο με το οποίο πήγαινε να την πάρει από την δουλειά της ο Κριστιάνο: «Ερχόταν να με πάρει από την δουλειά. Ερχόταν με την Bugatti. Οι συνάδελφοί μου είχαν τρελαθεί. Πήγαινα στην δουλειά με το λεωφορείο και έφευγα με Bugatti. Από εκεί που πουλούσα είδη πολυτελείας, έφτασα να τα φοράω στο κόκκινο χαλί. Έχω εκατομμύρια ακόλουθους και είμαι η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στον κόσμο».

Η όμορφη Ροντρίγκεζ περιέγραψε και την πρώτη ημέρα στο σπίτι του Ρονάλντο: «Την πρώτη φορά που πήγα στο σπίτι του Κριστιάνο, χάθηκα ψάχνοντας την κουζίνα. Μερικές φορές χρειαζόμουν μισή ώρα μέχρι να επιστρέψω στο καθιστικό επειδή δεν ήξερα το δρόμο. Ήταν τόσο μεγάλο το σπίτι του. Μου πήρε έξι μήνες μέχρι να καταλάβω πού βρίσκονταν όλα τα δωμάτια και πώς ήταν η διαρρύθμιση του σπιτιού».

GALLERY