Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz (pic)

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz (pic)

H ανάρτηση στο Instagram που επιβεβαίωσε τις φήμες!

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είναι το νέο ζευγάρι της showbiz ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν ξεκαθάριζε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους.

Πριν από μερικές ημέρες όμως σταμάτησε το… κρυφτό καθώς ο γοητευτικός νεαρός πόσταρε φωτογραφία της αγαπημένης του.

Πρόκειται για τον Φεράν Τόρες και την Σίρα Μαρτίνες. Ο Ισπανός φορ είναι σε σχέση με την κόρη του Λουίς Ενρίκε (προπονητή του στην εθνική Ισπανίας).

Η νεαρή Σίρα κατοικεί μόνιμα στη Βαρκελώνη και αυτός ήταν ακόμη ένας λόγος που ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι και να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Οι δυο τους είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ και πλέον δεν υπάρχει η απόσταση να τους… χωρίζει. Ο διεθνής άσος επιβεβαίωσε τη σχέση τους καθώς ανέβασε story στο Instagram από αγώνες ιππασίας στους οποίους συμμετείχε η Σίρα και μάλιστα κατέκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Η 21χρονη Σίρα είναι η δεύτερη κόρη του ομοσπονδιακού προπονητή της Ισπανίας. Το 2019 η οικογένειά του είχε βιώσει μια ανείπωτη τραγωδία, καθώς η εννιάχρονη κόρη του, Ζάνα, έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY