Ελένη Φουρέιρα: «Κοιτάω τον Μποτία και λέω να είναι καλά η μάνα σου που σ' έκανε τόσο όμορφο»

Ελένη Φουρέιρα: «Κοιτάω τον Μποτία και λέω να είναι καλά η μάνα σου που σ' έκανε τόσο όμορφο»

H Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία και δήλωσε πολύ ερωτευμένη.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Ισπανό άσο, ενώ εκθείασε την προσωπικότητά του, πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση.

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά…», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα και πρόσθεσε:

«Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω “Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο”. Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…».

Στη συνέχεια, μίλησε για το δημοσίευμα που την ενόχλησε: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν το ότι είμαι έγκυος. Κάποιον το είχαν γράψει πριν έξι επτά μήνες. Με ενόχλησε, δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν δεν είναι ωραίο να το γράφεις όταν κάτι είναι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα. Ερχόντουσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια…», σχολίασε η σέξι τραγουδίστρια στο κανάλι του Fipster στο Youtube παίζοντας «Θάρρος ή Αλήθεια».

Όσο για τον αν ζηλεύει τον Μποτία η Ελένη Φουρέιρα ήταν ειλικρινής: «Έχω υπάρξει σε σχέσεις μου που ζήλευα και σε άλλες όχι. Τον Μποτία δεν τον ζηλεύω γιατί πολύ απλά δεν μου δίνει δικαιώματα. Έχω κάνει όμως σκηνή ζηλοτυπίας σε σύντροφό μου μέσα σε αεροπλάνο, τρελαμένη, γιατί μιλούσε σε μια κοπέλα που δεν με είχε καν συστήσει και μετά έκατσε και κοντά της... Είχα γίνει τρελή!» κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: