Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Η Ειρήνη είναι η γυναίκα της ζωής μου» (vid)

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Η Ειρήνη είναι η γυναίκα της ζωής μου» (vid)

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν κρύβει τον έρωτά του για την εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο «Open Weekend» και φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σύντροφό του, Ειρήνη Παπαδοπούλου, με την οποία είναι ζευγάρι περισσότερο από δύο χρόνια.

Αρχικά ο Πασχαλάκης τόνισε: «Έχει αλλάξει η εποχή θεωρώ και δεν επικοινωνεί ο άνθρωπος όπως επικοινωνούσε τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά επειδή είμαι θετικός άνθρωπος και θεωρώ τον εαυτό μου εξαίρεση, πιστεύω πολύ και στο αντίθετο φύλο, πιστεύω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και κοπέλες που είναι διαφορετικές και μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια» υπογράμμισε ο διεθνής γκολκίπερ για τις σχέσεις στη σύγχρονη εποχή.

«Κι εγώ είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, ταιριάξεις και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Ακούγεται ρομαντικό όλο αυτό, αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο θεσμός».

Όσο για την σύντροφό του, Ειρήνη Παπαδοπούλου, εκμυστηρεύτηκε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα, που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GALLERY