Δε μπορεί: Έτσι ήταν η Γελένα Καρλέουσα πριν τις πλαστικές (vid&pics)

Δε μπορεί: Έτσι ήταν η Γελένα Καρλέουσα πριν τις πλαστικές (vid&pics)

H Γελένα Καρλέουσα σε ένα βίντεο που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Είναι από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες και περσόνες στα Βαλκάνια, με φανατικό κοινό να την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Η τραγουδίστρια από την Σερβία δεν ξέρουμε αν διαθέτει φωνάρα -δεν είμαστε ειδικοί για να κρίνουμε- αλλά από κορμί… σκίζει και οι αναλογίες της κόβουν την ανάσα.

Σε αυτό βοηθάει, φυσικά, και το γεγονός πως η Γελένα ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες με ελάχιστα ρούχα ή και καθόλου!

Στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστή λόγω του διαβόητου σκανδάλου με τον Όγκνιεν Βράνιες, με τον νυν παίκτη της ΑΕΚ ν’ ανταλλάσσει μηνύματα πάθους (που εξελίχθηκαν σε… μπινελίκια) και αποκαλυπτικές φωτογραφίες με την τραγουδίστρια. Κάπου εδώ να σημειώσουμε για όσους δεν θυμούνται ότι η Γελένα είναι παντρεμένη με επίσης ποδοσφαιριστή, τον Ντούσκο Τόσιτς, με τον οποίον ο Βράνιες υπήρξε συμπαίκτης στον Ερυθρό Αστέρα την σεζόν 2010-11.

Η εμφάνιση της 43χρονης όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι (πλέον) πέρα για πέρα εντυπωσιακή, αλλά αν δεις πως ήταν πριν από αρκετά χρόνια (15+), τότε που δεν είχε κάνει ακόμα πλαστικές δε θα την αναγνωρίσεις. Η «Μαντόνα των Βαλκανίων» (όπως είναι το παρατσούκλι της) ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Δεν είμαστε υπερβολικοί, δείτε παρακάτω το βίντεο και θα συμφωνήσετε!

GALLERY