Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού: Προσπαθεί να μπλοκάρει διαρροή εγγράφων

Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού: Προσπαθεί να μπλοκάρει διαρροή εγγράφων

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει.... αγώνα κόντρα στους New York Times για να εμποδίσει τη διαρροή εγγράφων, τα οποία σχετίζονται  με την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα.

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται σε νομική διαμάχη με την εφημερίδα των ΗΠΑ, προσπαθώντας να μπλοκάρει τη δημοσίευση φακέλων που αφορούν στο θέμα που έχει εμπλακεί.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού Μέσου ανέφερε σχετικά: «Η αστυνομία του Λας Βέγκας έχει νομική υποχρέωση να δημοσιοποιήσει έγγραφα που είναι δημόσια σύμφωνα με τον Νόμο περί Δημοσίων Αρχείων της Νεβάδα – όπως έχει αναγνωρίσει η αστυνομία σε αυτήν την περίπτωση. Θα αντιταχθούμε σε αυτήν την παράνομη προσπάθεια παρέμβασης στο δικαίωμα του κοινού να βλέπει κυβερνητικά έγγραφα».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Ρονάλντο τόνισε: «Υπάρχει βάσιμος λόγος για την απαγόρευση της αποκάλυψης του αρχείου έρευνας του Τμήματος της Αστυνομίας του Λας Βέγκας, επειδή περιέχει κλεμμένα έγγραφα, τα οποία η ενάγουσα έλαβε παράνομα από έναν φερόμενο χάκερ από τον οποίο ο συνήγορός της ζήτησε ειδικά προνομιακή επικοινωνία δικηγόρου – πελάτη».

Να θυμίσουμε ότι η Κάθριν Μαγιόργκα είχε καταγγείλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ότι τη βίασε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Palms» στις 13 Ιουνίου 2009 και ζητώντας 64 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για οδύνη και την ταλαιπωρία που προκλήθηκε.

Ο Πορτογάλος υποστήριξε ότι η γυναίκα κοιμήθηκε μαζί του συναινετικά και σε tweet που είχε κάνει το 2018, ανέφερε ότι: «Αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα είμαι και πιστεύω».