Μαργκό Πινό: Σοκάρει η Ολυμπιονίκης τζούντο: «Ο σύντροφός μου προσπάθησε να με στραγγαλίσει» (pic)

Μαργκό Πινό: Σοκάρει η Ολυμπιονίκης τζούντο: «Ο σύντροφός μου προσπάθησε να με στραγγαλίσει» (pic)

Το δικαστήριο τον αθώωσε…

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της και προπονητή της γαλλικής γυναικείας ομάδας τζούντο έπεσε η Γαλλίδα Ολυμπιονίκης, Μαργκό Πινό.

Η εικόνα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συγκλονίζει. Ο Αλέν Σμιτ της επιτέθηκε μετά από έναν τσακωμό που είχαν μέσα στο σπίτι της και ενώ ήταν μεθυσμένος, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Η 27χρονο αθλήτρια βρήκε το θάρρος να περιγράψει όσα τραυματικά έζησε κοντά του, δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία μετά τον ξυλοδαρμό της.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Κυριακή, δέχτηκα επίθεση μέσα στο σπίτι μου από τον σύντροφο και προπονητή μου. Με προσέβαλε, με γρονθοκόπησε, έσπασε τη μύτη μου, χτύπησε το κεφάλι μου πολλές φορές στο πάτωμα, προσπαθώντας να με στραγγαλίσει. Νόμιζα ότι ήμουν νεκρή. Κατάφερα να ξεφύγω, πηγαίνοντας στους γείτονές μου που κάλεσαν άμεσα την αστυνομία. Οι τραυματισμοί που έχω είναι αρκετοί», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τα δικαστήρια σήμερα, αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο. Τι χρειαζόταν; Ίσως να πεθάνω τελικά; Μάλλον, ήταν το τζούντο που μου έσωσε τη ζωή. Και οι σκέψεις μου είναι επίσης με εκείνες που δεν μπορούν να πουν το ίδιο».

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY