Έγινε αυτό που όλοι περιμέναν: Η πέτρα του σκανδάλου μίλησε για Ικάρντι-Νάρα

Έγινε αυτό που όλοι περιμέναν: Η πέτρα του σκανδάλου μίλησε για Ικάρντι-Νάρα

Επιτέλους έλυσε τη σιωπή της η Τσίνα Σουάρες, η γυναίκα που στάθηκε αφορμή να χωρίσουν -έστω και για λίγο-  ο Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα.

Το μοντέλο από την Αργεντινή, Τσίνα Σουάρες, που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» στο γάμο του ζεύγους Ικάρντι μίλησε για πρώτη φορά και έλυσε κάθε απορία: «Δεν θεωρώ τη μονογαμία φυσιολογική», είπε αρχικά.

«Πέρασα άσχημα, αλλά ποτέ δεν ένιωσα πως πρέπει να δώσω εξηγήσεις σε κάποιον. Αν κάποια στιγμή τα παιδιά μου με ρωτήσουν, στα μόνα που θα οφείλω εξηγήσεις θα είναι αυτά. Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ζητάνε εξηγήσεις μόνο από τη γυναίκα, ενώ ο άντρας δεν κατακρίνεται ποτέ», συμπλήρωσε.

«Ο κόσμος πάντα θα λέει πράγματα. Αυτό είναι το τίμημα της ελευθερίας, αλλά δεν με νοιάζει τι θα πουν. Υπάρχει για μένα μια εικόνα στα media, αλλά δεν είμαι έτσι. Το θέμα λύθηκε ιδιωτικά, συζήτησα ό,τι ήταν να συζητήσω κι έχω καθαρή συνείδηση», ανέφερε το μοντέλο.

Να σημειωθεί ότι το εντυπωσιακό κορίτσι από την Αργεντινή είναι ελεύθερο, αλλά δήλωσε πως δεν χρειάζεται κάποιον άντρα στο πλευρό της.

«Η οικογένειά μου είναι τα τρία μου παιδιά. Δεν χρειάζομαι άντρα δίπλα μου. Είμαι χαρούμενη», κατέληξε.

Eπίσης, ο άσος τη Παρί Σεν Ζερμέν και η Γουάντα Νάρα μετά από αυτή την... περιπέτεια δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY