Θρίλερ με τον Μαραντόνα - Ο μυστηριώδης ρόλος 7 υγειονομικών

Θρίλερ με τον Μαραντόνα - Ο μυστηριώδης ρόλος 7 υγειονομικών

Σε ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα με τις Αρχές να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Μετά από εντολή της εισαγγελίας, επτά υγειονομικοί θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για το τι συνέβη στις 25 Νοεμβρίου του 2020 και ο θρύλος του ποδοσφαίρου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο λόγος για τους Λεοπόλδο Λούκε (νευροχειρούργος), Αγκουστίνα Κοσάσοφ, Κάρλος Άνχελ Ντίαζ (ψυχολόγος), Νάνσι Εντίθ Φλορίνι (συντονίστρια γιατρός της ιδιωτικής κλινικής), Μαριάνο Περόνι (συντονιστής νοσοκόμος), Ρικάρντο Ομάρ Αλμιρόν (νοσοκόμος), Νταϊάνα Γκιζέλα Μαντρίντ (νοσοκόμα).

Τα δακτυλικά αποτυπώματα των επτά βρέθηκαν στο σπίτι που είχε νοικιάσει ο «Ντιεγκίτο» στο Τίγκρε, κατοικία στην οποία άφησε και την τελευταία του πνοή.
Από την πρώτη στιγμή ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, είχε αφήσει αιχμές για το γιατρό που τον χειρούργησε και την ομάδα που είχε αναλάβει να τον προσέχει, ενώ πριν από 15 ημέρες όταν κλήθηκε να δώσει κατάθεση μετά το τρίωρο τετ α τετ με τον εισαγγελέα είχε πει: «Τα ιατρικά λάθη και η έλλειψη φροντίδας οδήγησαν τον Ντιέγκο στο θάνατο».

Οι επτά εμπλεκόμενοι ερευνώνται για «ανθρωποκτονία με πιθανή πρόθεση» και άπαντες έχουν βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, με τους γιατρούς να δέχονται τα πυρά των υπόλοιπων οι οποίοι όπως τόνισαν «ακολουθούσαν τις εντολές τους».

GALLERY