Γουάντα Νάρα: Η ανάρτηση με τον πρώην σύζυγό της, Μάξι Λόπες και η... απάντηση Ικάρντι (pics)

Γουάντα Νάρα: Η ανάρτηση με τον πρώην σύζυγό της, Μάξι Λόπες και η... απάντηση Ικάρντι (pics)

Kάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το… σίριαλ!

Τι συμβαίνει επιτέλους με την Γουάντα Νάρα και τον Μάουρο Ικάρντι; Πριν από λίγες ημέρες κολλητή φίλη της εκρηκτικής καλλονής από την Αργεντινή δήλωσε πως ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού είναι οριστικός, λόγω της απιστίας του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν με την ηθοποιό, Τσίνα Σουάρες.

Η Γουάντα Νάρα μάλιστα, πήρε τις βαλίτσες της και αποχώρησε από το Παρίσι με προορισμό την Ιταλία όπου συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγό της Μάξι Λόπες και μάλιστα έκανε σχετική ανάρτηση στα social media.

Στη φωτογραφία ήταν οι τρεις γιοι τους αλλά και η νυν σύντροφός του, Λόπες, Ντανιέλα Κρίστιανσον. Το πρώην ζευγάρι παρότι χώρισε επεισοδιακά λόγω... Ικάρντι, διατηρεί πλέον άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών του.

Και μετά το… χτύπημα της Νάρα στα social media, έρχεται ο Ικάρντι -ο οποίος άνοιξε ξανά τον λογαριασμό του στο Instagram- να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα!

Ποιος χωρισμός; Ο Αργεντινός άσος απάντησε στις φήμες περί διαζυγίου με την Γουάντα Νάρα ποστάροντας κοινές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από μερικές ώρες.

Στη μία είναι οι δυο τους και της γράφει πόσο την αγαπάει και στην άλλη είναι μαζί με τις δύο κόρες τους στο Μιλάνο.

Οπότε, το ζεύγος Ικάρντι είναι μαζί και ευχόμαστε αύριο να μη γράψουμε ότι χώρισαν ξανά!

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY