Γιάννης Αντετοκούνμπο: «H οικογένειά μου έκανε θυσίες για να βρεθώ εδώ»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «H οικογένειά μου έκανε θυσίες για να βρεθώ εδώ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των Μιλγουόκι Μπακς στον Λευκό Οίκο.

O «Greek Freak» μίλησε για την διαδρομή του από τα Σεπόλια μέχρι και την συνάντηση με τον πρόεδρο της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν.

«Από τα Σεπόλια μέχρι τον Λευκό Οίκο, γεννημένος από Νιγηριανούς γονείς. Είναι μια εκπληκτική εμπειρία εμπειρία να είμαι στον Λευκό Οίκο. Τιμή μου που είμαι στον Λευκό Οίκο και γνωρίζω από κοντά τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Η οικογένεια μου έκανε πολλές θυσίες για να είμαι εδώ, τους ευχαριστώ. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να είμαι εδώ. Οι φίλαθλοι των Μπακς είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο. Πριν 7 χρόνια ήμασταν η χειρότερη ομάδα, τώρα είμαστε η καλύτερη. Πάντα προσπαθούσαμε να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από σκληρή δουλειά» ανέφερε ο «Greek Freak» κατά την παρουσία του στον Λευκό Οίκο.

Από την πλευρά του ο Τζο Μπάιντεν ανέφερε για τον ΝΒΑer: «Γιάννη, έβαλες 50 πόντους στο Game 6. Πενήντα. Το χειρότερο είναι πως θυμάμαι και τα δύο πρωταθλήματα των Μπακς. Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι βρίσκεσαι εδώ με τον αδελφό σου. Είναι παιδιά μιας οικογένειας μεταναστών από τη Νιγηρία, που πήγαν στην Ελλάδα. Αυτό είναι σπουδαίο.

Ξέρω πως η μητέρα σου είναι τόσο περήφανη που σε κοιτάζει, όπως κι ο πατέρας σου από εκεί ψηλά. Είστε μια τρομερή οικογένεια. Νομίζω πως κερδίσατε σε διαγωνισμό γονιδίων», ήταν τα λόγια του Μπάιντεν.

GALLERY