Όλα στη φόρα: Η Γουάντα Νάρα δείχνει στον Ικάρντι τα... προσόντα της! (Pics)

Όλα στη φόρα: Η Γουάντα Νάρα δείχνει στον Ικάρντι τα... προσόντα της! (Pics)

Η Γουάντα Νάρα μετά το «θρίλερ» γύρω από το διαζύγιο της με τον Ικάρντι και την απιστία του -την οποία τελικά συγχώρησε- είναι ξανά εδώ...

Υπάρχουν WAGS και WAGS- γυναίκες και φίλες των πασίγνωστων ποδοσφαιριστών που κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα και από τους λαμπερούς τους συντρόφους. Και μετά, υπάρχει και η Γουάντα Νάρα, το απόλυτο νούμερο 1 που συζητείται εντόνως σε κάθε της κίνηση.

Η ιστορία της είναι άκρως ενδιαφέρουσα- ιδίως σε όσους αρέσκονται να κοιτάζουν από την ελαφρώς κίτρινη κλειδαρότρυπα- καθώς πριν από μερικά χρόνια άφησε τον σύζυγό της Μάξι Λόπεζ για χάρη του Μάουρο Ικάρντι, οι οποίοι δεν ήταν απλά φίλοι, αλλά κολλητοί!

Ως γνωστόν, βέβαια, το τελευταίο διάστημα η Νάρα βρέθηκε στα φώτα μαζί με τον Μάουρο Ικάρντι λόγω του… μελοδράματος του πιθανού χωρισμού τους ή όχι, με την ίδια να φεύγει από το Παρίσι για το Μιλάνο και μετά από περίπου μία εβδομάδα να γυρίζει μετά… τιμών στην αγκαλιά του άντρα της.

Ύστερα από αυτό το «επεισόδιο» η λατρεμένη των αντρών Γουάντα είχε αφήσει στην άκρη τις ελαφρώς προκλητικές φωτογραφίες, όμως πριν από λίγη ώρα έκανε εντυπωσιακό comeback, ποστάροντας άκρως «πικάντικη» λήψη.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY