Ικάρντι: Στη φόρα τα «άπλυτα» του ζευγαριού: «Έπαψα να την αγαπάω. Βλέπω την Γουάντα ως μαμά μου»

Ικάρντι: Στη φόρα τα «άπλυτα» του ζευγαριού: «Έπαψα να την αγαπάω. Βλέπω την Γουάντα ως μαμά μου»

Το… σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Μαόυρο και την Γουάντα Ικάρντι όπως φαίνεται δεν πρόκειται να τελειώσει άμεσα.

Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης το ζεύγος Ικάρντι υπέγραψε διαζύγιο λόγω του ερωτικού σκανδάλου του επιθετικού της Παρί με την Τσίνα Σοάρες. Ωστόσο, η καλλονή από την Αργεντινή συγχωρέσε τον Αργεντινό άσο και με ανάρτηση της ξεκαθάρισε πως είναι και πάλι μαζί.

Λίγες ώρες όμως μετά την επανασύνδεση του γνωστού ζευγαριού, Αργεντινός δημοσιογράφος ήρθε να… βάλει ξανά φιτιλιές καθώς έβγαλε στο φως της δημοσιότητας νέα μηνύματα που έστελνε ο φορ της Παρί στην Τσίνα Σουάρες, τα οποία δεν θα αρέσουν καθόλου στην Γουάντα.

«Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν πριν μερικούς μήνες και το πρώτο πράγμα που είπε ο Ικάρντι στην Τσίνα Σοάρες ήταν "είσαι η γυναίκα της ζωής μου, είσαι το είδωλό μου. Σε βλέπω από τότε που ήμουν μικρός". Έτσι άρχισαν όλα.

Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ο Ικάρντι άρχισε να της γράφει πως ο γάμος του με την Γουάντα Νάρα ήταν σε κρίση. Μία κρίση που εκείνη την εποχή ουδείς γνώριζε. Έλεγε στην Τσίνα πως ήθελε να χωρίσει από την Γουάντα. "Δεν θέλω πια να είμαστε ζευγάρι. Έχω πάψει να την αγαπώ. Την βλέπω ως αδερφή μου ή τη μητέρα μου"» ανέφερε ο Μπρίτο στην εκπομπή.

Γουάντα, όλα καλα;

GALLERY