Γουάντα Νάρα: «Υπογράψαμε διαζύγιο με τον Ικάρντι. Μου έστειλε γράμμα και εκεί συνειδητοποίησα...»

Γουάντα Νάρα: «Υπογράψαμε διαζύγιο με τον Ικάρντι. Μου έστειλε γράμμα και εκεί συνειδητοποίησα...»

Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ διαζυγίου της Γουάντα Νάρα και του Μάουρο Ικάρντι.

Η καλλονή από την Αργεντινή έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media και ξεκαθάρισε πως έχουν τα πράγματα μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την απιστία του συζύγου της Μάουρο Ικάρντι.

Η ίδια τόνισε πως υπέγραψαν διαζύγιο και ότι ο άσος της Παρί της έστειλε ένα γράμμα το οποίο την έκανε να… λυγίσει!

«Οι φωτογραφίες που ανεβάζω τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο καλά ήμασταν και πόσο χαρούμενοι. Ήμουν πολύ πληγωμένη από αυτό που συνέβη. Κάθε μέρα ζητούσα από τον Μάουρο διαζύγιο. Όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε γυρισμός, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ότι αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσει τόσος πόνος, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε.

Πήγαμε στον δικηγόρο. Σε δύο μέρες ο Μάουρο αποδέχθηκε όλους τους όρους και υπογράψαμε τα χαρτιά του διαζυγίου. Την επόμενη μέρα μου έγραψε ένα γράμμα που κανείς δεν μου είχε γράψει ποτέ: “Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο”.

Και εκεί συνειδητοποίησα κάτι: ότι έχοντας τα πάντα, δεν έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η άσχημη στιγμή που περνάμε θα μας δυναμώσει ως ζευγάρι και ως οικογένεια.

Το σημαντικό είναι ότι είχαμε και οι δύο την ελευθερία να βάλουμε ένα τέλος στην 8ετή σχέση μας, αλλά με την ψυχή μας κουρασμένη από το κλάμα, επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον. Σε αγαπώ Μάουρο Ικάρντι», αναφέρει στο μήνυμά της μέσω Instagram η Γουάντα Νάρα.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!

GALLERY