Κόνι Μεταξά: «Αν ο Μάριος μου κάνει πρόταση γάμου εννοείται θα πω "ναι"»

Κόνι Μεταξά: «Αν ο Μάριος μου κάνει πρόταση γάμου εννοείται θα πω "ναι"»

Η Κόνι Μεταξά βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Μάριου Καπότση.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συγκατοίκηση με τον ασημένιο Ολυμπιονίκη του Τόκιο, αποκάλυψε αν του μαγειρεύει και αν σκέφτονται τον γάμο.

Με τον σύντροφο σου, τον Μάριο Καπότση, συζείτε. Δυσκολευτή­κατε στην αρχή;

«Καθόλου. Βγήκε όλο πολύ αβίαστα. Σίγουρα ο Μάριος είναι πιο τακτι­κός από εμένα, ως Παρθένος που είναι, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Πιο πολύ είναι θέμα το ότι λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν συναντιόμα­στε».

Του μαγειρεύεις;

«Ναι, μου αρέσει πολύ η μαγειρική. Η σπεσιαλιτέ μου είναι μια μακαρο­νάδα που του έφτιαξα με ό,τι βρήκα στο ψυγείο ένα βράδυ που είχα πάει στο σπίτι του. Αυτή η μακαρονάδα που έγινε κατά τύχη είναι η αγαπημένη του».

Πώς ένιωσες όταν είδες την Εθνική Ομάδα Πόλο να κερδίζει το με­τάλλιο στους Ολυμπιακούς;

«Καταρχάς πρέπει να σου πω ότι τον μήνα που ήταν οι Ολυμπιακοί δεν κοιμόμουν τα βράδια από το άγχος μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πα­ρακολουθούν κάποιοι άνθρωποι αγώνες και είναι ήρεμοι. Εγώ δεν μπορού­σα να το διαχειριστώ. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες κάθε φορά που έμπαινε γκολ, έκλαιγα. Όταν πέρασαν στον τελικό και με πήρε τηλέφωνο από τα αποδυτήρια, έκλαιγα και ούρλιαζα μαζί. Την πιο πολλή συγκίνηση όμως την ένιωσα όταν ο Μάριος επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς, πήγαμε δια­κοπές και κάποια κοριτσάκια τον σταματούσαν για να του ζητήσουν αυτόγρα­φο. Καθόμουν στο πλάι του, σαν να ήμουν η μαμά του, και τραβούσα βίντεο. Αυτό που λέω τώρα είναι ότι θέλω ο γιος μου να γίνει Ολυμπιονίκης».

Σκέφτεστε να παντρευτείτε;

«Επειδή όλα σε αυτή τη σχέση έγιναν αβίαστα, σίγουρα κι ο γάμος θα γίνει έτσι. Το έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Γενικότερα δεν μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια».

Αν σου έκανε πρόταση γάμου, θα του απαντούσες «ναι»;

«Εννοείται. Είναι δυνατόν να έχεις επιλέξει να ζεις με έναν άνθρωπο, να είναι όλα καλά και εύκολα και να του πεις "όχι";», ανέφερε στο ΟΚ!

GALLERY

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Καπότσης: Μίλησε για τον έρωτα του με την Κόνι Μεταξά: «Είναι η χαρά της ζωής» (vid)

Κόνι Μεταξά: Εμφάνιση-έκπληξη του συντρόφου της στο νέο της video clip

Η φωτό γνωστού Έλληνα αθλητή με την «καυτή» σύντροφό του στο κρεβάτι!