Σοκ για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή - Καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλακή

Σοκ για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή - Καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλακή

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον Λούκας Ερναντέζ.

Ισπανικό δικαστήριο αποφάσισε να ακυρώσει την αναστολή της ποινής εξάμηνης φυλάκισης που είχε επιβληθεί στον νυν παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, τον Δεκέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο διεθνής Γάλλος αμυντικός καλείται να παρουσιαστεί στις 19 Οκτωβρίου -και με ένα περιθώριο δέκα ημερών από τότε- και να εκτίσει εθελοντικά την ποινή του! Η υπόθεση αφορά τη θυελλώδη σχέση του Ερναντέζ με την τότε σύντροφό του, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν αλληλοκατηγορηθεί για βίαιη συμπεριφορά.

Ο τότε ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε καταδικαστεί δύο φορές (τη μία εξ αυτών μάλιστα είχε δηλώσει ένοχος) και του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα, όμως το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και ταξίδεψε για διακοπές στο Μαϊάμι, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφίες στα social media.

Για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, επιβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στον Ερναντέζ ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή, όμως με τη σημερινή απόφασή του το δικαστήριο κρίνει ότι ο παίκτης της Μπάγερν -ως δις υπότροπος- δεν πληροί τις προϋποθέσεις χορήγησης αναστολής και διατάζει τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Η υπεράσπιση του Ερναντέζ προσέφυγε στο Περιφερειακό Δικαστήριο, το οποίο όμως θεωρείται δύσκολο να έχει εκδώσει απόφαση ως τις 19 Οκτωβρίου.

GALLERY