Τζέσι Λίνγκαρντ: «Με έβλεπαν οι γονείς μου στο γήπεδο και δεν με αναγνώριζαν»

Τζέσι Λίνγκαρντ: «Με έβλεπαν οι γονείς μου στο γήπεδο και δεν με αναγνώριζαν»

O Τζέσι Λίνγκαρντ για ακόμη μία φορά μίλησε για τη «μάχη» με την κατάθλιψη.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ χαμογελάει πάλι, απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο και έχει αφήσει πίσω του όλες εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

Η παρουσία του στη Γουέστ Χαμ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν τον βοήθησε τρομερά να μην πέφτει συνεχώς στην μαύρη τρύπα της κακής ψυχολογίας. Ο ποδοσφαιριστής έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις πολύ δύσκολες μέρες που βίωσε όταν πλέον είχε αρχίσει να «βυθίζεται» και τώρα αναφέρθηκε ξανά στην κατάθλιψη στο «The Players' Tribune».

Βέβαια, αυτή τη φορά στάθηκε στις στιγμές που οι γονείς του άρχισαν ν' αναγνωρίζουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μ' εκείνον στο γήπεδο.

«Το ότι δεν έπαιζα πολύ στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν στη Γιουνάιτεντ έκανε τα πράγματα χειρότερα. Όταν κατάφερνα να παίξω, ήμουν μεν σε καλή φυσική κατάσταση, όμως... δεν ήμουν εγώ. Δεν ήμουν ο εαυτός μου.

Ερχόταν η οικογένειά μου στο γήπεδο και πραγματικά δεν μπορούσε να με βλέπει. Δεν με αναγνώριζαν.

Μου έλεγαν “δεν είσαι εσύ αυτός, δεν είναι αυτή η αύρα που βγάζεις όταν παίζεις”. Ένιωθα τα παιχνίδια απλά να με προσπερνούν. Σαν να ήμουν φάντασμα. Έρχονταν όλα κι έφευγαν δίχως να το καταλάβω...» ήταν τα λόγια του Λίνγκαρντ.

GALLERY