Ντιέγκο Μαραντόνα: Βίντεο τον δείχνει στο κρεβάτι με 16χρονη Κουβανή

Ντιέγκο Μαραντόνα: Βίντεο τον δείχνει στο κρεβάτι με 16χρονη Κουβανή

Μετά τις καταγγελίες της 37χρονης σήμερα κοπέλας από την Κούβα, η οποία ισχυρίζεται ότι ως ανήλικη είχε σεξουαλική σχέση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Αίσθηση προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο κρεβάτι με μια 16χρονη κοπέλα η οποία σε συνέντευξή της στην εκπομπή AméricaTeVe του καναλιού 41 στο Μαϊάμι, ισχυρίστηκε ότι το 2000 όταν ήταν ανήλικη υπήρξε ζευγάρι με τον Αργεντινό θρύλο, συναινώντας και σε σεξουαλικές επαφές.

«Η ζωή με τον Μαραντόνα ήταν πολύ τρελή. Πάρτι, ντισκοτέκ, γεύματα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αργότερα θα έμπλεκα με ναρκωτικά, από τα οποία χρειάστηκε πολλή δουλειά για να ξεφύγω.

Περπατούσα στο δρόμο όταν ένας άντρας με ρώτησε αν θέλω να συναντήσω τον Μαραντόνα. Περάσαμε πάνω από μία ώρα όπου προσπαθούσε να με πείσει ότι είναι σημαντικό να βοηθήσω τον Ντιέγκο, ο οποίος ήταν μία παγκόσμια προσωπικότητα, φίλος της Κούβας και είχε κατάθλιψη. Τελικά, δέχθηκα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μαραντόνα με δέχθηκε. Μιλήσαμε αρκετά και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση», ανέφερε η Μάβις Άλβαρες.

Τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο όπου η 37χρονη σήμερα Άλβαρες παρουσιάζεται εμφανώς αμήχανη. Το βίντεο είχε καταγραφεί το 2000 στην αρχή της σχέσης τους που κράτησε τελικά τρία χρόνια.

Σε άλλα αποσπάσματα που μετέδωσε το κανάλι Infobae φαίνονται στο δωμάτιο να βρίσκονται και συνεργάτες του Μαραντόνα, ο οποίος είναι και αυτός που κρατάει την κάμερα.

Οι καταγγελίες της Άλβαρες έχον προκαλέσει την έναρξη έρευνας για trafficking ρίχνοντας σκιές στην «κληρονομιά» του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: