Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Ξεκινούν έρευνες για τις καταγγελίες από την πρώην σύντροφό του

Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Ξεκινούν έρευνες για τις καταγγελίες από την πρώην σύντροφό του

Η Όλια Σαρίποβα είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, για ξυλοδαρμό και η ΑΤΡ αποφάσισε να ερευνήσει την υπόθεση.

Η ΑΤΡ ανακοίνωσε πως ξεκινά έρευνα για τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατά της πρώην συντρόφου του.

Η Όλια Σαρίποβα είχε καταγγείλει τον Γερμανό τενίστα για κακοποίηση κατά την διάρκεια του Masters στη Σαγκάη το 2019, αναφέροντας ότι την γρονθοκόπησε και ότι την είχε πιάσει από τον λαιμό, καθώς και ότι της «ευχήθηκε» να πεθάνει, αποκαλώντας την «σκουπίδι»!

Όπως ανέφερε η ΑΤΡ, ειδική ομάδα με επικεφαλής τον πρώην επιθεωρητή της βρετανικής αστυνομίας Κρις Σμαρτ, ξεκινά έρευνα για την υπόθεση, για την οποία ο Ζβέρεφ δηλώνει αθώος.

«Ως οργανισμός πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στο επαγγελματικό τένις. Θα είναι μια μακρά διαδικασία. Οι κατηγορίες κατά του Ζβέρεφ είναι σοβαρές και πρέπει να τις ερευνήσουμε. Ελπίζουμε να μας επιτρέψει η έρευνα να πάρουμε σωστές αποφάσεις ως επόμενο βήμα. Αισθανόμαστε ότι ο Ζβέρεφ καλωσορίζει την έρευνά μας όπως και το ότι αναγνωρίζουμε ότι αρνείται τις κατηγορίες. Θα παρακολουθούμε επίσης τυχόν περαιτέρω νομικές εξελίξεις μετά την προκαταρκτική έρευνα που έγινε στα γερμανικά δικαστήρια» ανέφερε ο CEO της ATP, Μάσιμο Καλβέλι.

Να θυμίσουμε ότι η Σαρίποβα σε συνέντευξή της είχε αναφέρει κι άλλα περιστατικά βίας από τον Ζβέρεφ όπως στο US Open το 2019.

«Την πρώτη φορά που με χτύπησε, ήταν στην αρχή της σχέσης μας, τσακωθήκαμε και με πέταξε στον τοίχο με τόση δύναμη που έπεσα στο πάτωμα...Έτρεξα έξω από το ξενοδοχείο χωρίς παπούτσια. Στεκόμουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και δεν ήξερα πού να πάω και τι να κάνω», υποστήριξε η Σαρίποβα προσθέτοντας ότι ο Γερμανός τενίστας προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι, χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο και της γύρισε τα χέρια: «Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου», ήταν τα λόγια της.