Η γυναίκα του τον «τσάκωσε» στο κρεβάτι με την καλύτερη της φίλη (pics)

Η γυναίκα του τον «τσάκωσε» στο κρεβάτι με την καλύτερη της φίλη (pics)

Σάλος έχει προκληθεί με την είδηση ότι γνωστό ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά την απιστία του άντρα με την κολλητή φίλη της γυναίκας του.

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου δέκα χρόνια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ πάντα κρατούσε χαμηλό προφίλ γύρω από την προσωπική ζωή του.

«Παντρεύτηκαν πριν από δέκα χρόνια και έχουν τρία παιδιά, ενώ πάντα κρατούσαν χαμηλό προφίλ. Χώρισαν λόγω της απιστίας του. Την απάτησε με την καλύτερή της φίλη. Ήταν φίλες και τα παιδιά τους πήγαιναν μαζί σχολείο. Φαίνεται ότι η γυναίκα του τους βρήκε στο σπίτι της, στο κρεβάτι της. Άνοιξε την πόρτα και βρήκε τον άντρα της με μια άλλη γυναίκα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πρόκειται για τον πρώην άσο της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Γκάγκο, ο οποίος ζει πλέον στην χώρα του την Αργεντινή και ακολουθεί τα βήματα της προπονητικής. Ωστόσο, πρόσφατα απολύθηκε από την Αλντοσίβι έπειτα από έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Και σα να μην του έφτανε αυτό, ήρθε και το διαζύγιο από τη σύζυγό του, Ζισέλα Ντούλκο καθώς τον «τσάκωσε» στο κρεβάτι με την καλύτερη της φίλη και ιδιοκτήτρια σχολής χορού, Βερόνικα Λαφίτε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σίνθια Φερνάντες, η οποία αποκάλυψε το ερωτικό σκάνδαλο σε κανάλι της Αργεντινής.

GALLERY