Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής θα ήμουν ένας κοινός κακοποιός στον δρόμο»

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής θα ήμουν ένας κοινός κακοποιός στον δρόμο»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στις 3 Οκτωβρίου έκλεισε το 40ο έτος της ηλικίας του και σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τα γενέθλια του μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Τα 40α γενέθλιά του γιόρτασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Μίλαν μίλησε για την ζωή του.

Ο Σουηδός αστέρας των «ροσονέρι» θυμήθηκε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τα γκέτο τα οποία όπως τόνισε, τον βοήθησαν να μεγαλώσει και να γίνει αυτός που είναι σήμερα.

«Υπάρχει ακόμα πολύ από το γκέτο μέσα μου, αν όχι όλο. Μεγάλωσα σε αυτές τις περιοχές και ήταν σαν παράδεισος για εμένα. Mπορείς να βγάλεις το αγόρι από το γκέτο, όχι όμως το γκέτο από το αγόρι.

Σήμερα είμαι ο πιο ήσυχος Ζλάταν που υπήρξε ποτέ. Κάθε μια στο τόσο όμως, είμαι για λίγο ο παλιός Ζλάταν. Είμαι πιο έμπειρος από ποτέ και για αυτό συμπεριφέρομαι διαφορετικά, τόσο μέσα στο χορτάρι, όσο και εκτός. Δεν χρειάζεται πια να είμαι βιαστικός και να κάνω σαν τρελός πλέον», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής τι θα προτιμούσε να ήταν.

«Μάλλον ένας κοινός κακοποιός στον δρόμο. Έχω πάρει τηλέφωνο πολλούς παλιούς μου φίλους και δεν έχω λάβει απάντηση. Δεν ξέρω καν αν ζουν πλέον».

GALLERY