Mυστικός γάμος για ζευγάρι της showbiz (pics)

Mυστικός γάμος για ζευγάρι της showbiz (pics)

Παντρεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι.

Είναι μαζί αρκετά χρόνια, δεν έχουν δώσει ποτέ αφορμές για σχόλια, προσπαθούν να απασχολούν τα media μόνο για επαγγελματικούς λόγους, γι’ αυτό άλλωστε κράτησαν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το γνωστό ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη Τετάρτη παρουσία συγγενών και φίλων και ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω των social media αναρτώντας φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

Πρόκειται για την Σιμόνα Χάλεπ και τον Τόνι Λούρουτς. Η 29χρονη Ρουμάνα τενίστρια που έφτασε στο Νο1 και έχει κατακτήσει το Wimbledon και το Roland Garros ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία στην πόλη που γεννήθηκε, την Κωνστάντζα της Ρουμανίας.

Η γνωστή τενίστρια λίγες ώρες μετά τον υπέρλαμπρο γάμο της, δήλωσε: «Είναι ένα όμορφο γεγονός. Είμαι συναισθηματική. Αυτά είναι διαφορετικά συναισθήματα από το να κερδίσεις ένα Grand Slam, είναι το προσωπικό κομμάτι, το τένις παραμένει τένις. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα και είμαι χαρούμενη που συνέβη».

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY