Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν μετανιώνω για τα tweets. Θα κάνω το εμβόλιο» (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν μετανιώνω για τα tweets. Θα κάνω το εμβόλιο» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε μετανιωμένος για τη συμπεριφορά που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς στα κορτ, όχι όμως για όσα έχει υποστηρίξει για τον εμβολιασμό ή τα tweet του.

Στην κάμερα της εκπομπή το «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. Ο 23χρονος αθλητής αναφέρθηκε στην πρώτη καραντίνα και το πως ένιωσε, στην Μαρία Σάκαρη, στον πατέρα του, στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ αποκάλυψε ότι τελικά θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό προκειμένου να μην περιοριστεί.

«Προσωπικά δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να εμβολιαστεί. Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου δεν είναι η καλύτερη σε ό,τι έχει να κάνει με ιατρική. Αν με ρωτήσουν για τένις, είμαι καλύτερος σε αυτό. Θα συμβεί φέτος (σ.σ. να εμβολιαστεί). Για να μπορώ να μπω σε μαγαζιά ή εστιατόρια».

Για το αν θέλει να κάνει τη ζωή του ταινία όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σχολίασε: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο επιτυχίας του. Αυτά που έχει καταφέρει ο Αντετοκούνμπο δεν χρειάζεται μόνο ταινία αλλά μία ολόκληρη σειρά στο Netflix. Δεν μιλάμε συνέχεια, αλλά τον θεωρώ φίλο μου».

Όσο για τη Μαρία Σάκκαρη και τη σχέση τους τόνισε ότι: «Η Μαρία θέλω οπωσδήποτε, αν έχει τις ευκαιρίες, να κάνει κάτι καλό στο άθλημα και ας το κάνει πριν από εμένα».

O Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στα tweet που έχει κάνει κατά καιρούς (σ.σ. Χάροντς: «Δεν έχω μετανιώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω ή λέω, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Δεν υπάρχει κακία, αν και υπήρξε κράξιμο για τις απόψεις μου. Έρχονται φίλοι και συγγενείς μου και με ρωτάνε».

Επιπλέον, για το αν πρέπει να αλλάξει προπονητή: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον πατέρα μου και το υποστηρίζω 100%. Δεν έχω καμία τέτοια σκέψη».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: