Τσέλσι: Καρέ καρέ η ληστεία στο σπίτι του Ρις Τζέιμς (vids)

Τσέλσι: Καρέ καρέ η ληστεία στο σπίτι του Ρις Τζέιμς (vids)

Θύμα ληστείας έπεσε ο αμυντικός της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, ο οποίος πόσταρε στα social media βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τους δράστες.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ, Ρις Τζέιμς, πόσταρε στο Instagram βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, όπου φαίνονται τέσσερις κουκουλοφόροι να εισβάλλουν στο σπίτι του, ευτυχώς την ώρα που δεν ήταν κανένας εκεί.

«Το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου 2021 όταν αγωνιζόμουν για την ομάδα μου στην επιστροφή του Champions League, μια ομάδα δειλών ληστών εισέβαλλε στην οικεία μου. Κατάφεραν να σηκώσουν μαζί το βαρύ χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε μερικά προσωπικά μου αντικείμενα, και να το βάλουν στο αυτοκίνητό τους», έγραψε αρχικά ο Τζέιμς.

«Ποτέ δεν κρατάω κοσμήματα στο σπίτι μου, ωστόσο μέσα υπήρχαν κάποια μετάλλια μου. Αυτά τα μετάλλια κατακτήθηκαν εκπροσωπώντας την Τσέλσι και την Αγγλία, διακρίσεις που δεν μπορούν ποτέ να μου αφαιρεθούν, είτε κατέχω, είτε όχι τα φυσικά μετάλλια για να το αποδείξω», πρόσθεσε.

«Η αστυνομία, οι εκπρόσωποί μου και η Τσέλσι (και πολλοί άλλοι) είναι όλοι μαζί μου, καθώς διαθέτουμε ακλόνητα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών. Πλησιάζουμε στο να τους εντοπίσουμε», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CT4iUXDofd4