Ζερόμ Μπόατενγκ: Άσκησε έφεση μετά την καταδίκη του για ενδοοικογενειακή βία

Ζερόμ Μπόατενγκ: Άσκησε έφεση μετά την καταδίκη του για ενδοοικογενειακή βία

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος καταδικάστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου για ενδοοικογενειακή βία, άσκησε έφεση κατά της ετυμηγορίας.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ, άσκησε έφεση κατά της ετυμηγορίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του στο γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο SID.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον ποδοσφαιριστή μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του και μητέρα των δύο παιδιών του για ενδοοικογενειακή βία, και τον τιμώρησε με ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 1,8 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο 33χρονος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου που αρνήθηκε τις κατηγορίες, αντιμετώπιζε τη μέγιστη ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την Σερίν Σένλερ, ο Μπόατενγκ φέρεται να την γρονθοκόπησε, να τη δάγκωσε στο κεφάλι και να της πέταξε ένα γυάλινο φανάρι και ένα ψυγειάκι cooler γεμάτο με ποτά με μεγάλη δύναμη, ενώ οι δυο τους βρίσκονταν σε διακοπές στις Νήσους Τουρκ και Κάικος της Καραϊβικής.

Από την πλευρά του ο Μπόατενγκ υποστήριξε ότι η πρώην σύζυγός του έγινε ιδιαίτερα επιθετική και του άνοιξε τα χείλη χτυπώντας τον με μπουνιά!

GALLERY