Ένοχος ο Μπόατενγκ για ενδοοικογενειακή βία (pics)

Ένοχος ο Μπόατενγκ για ενδοοικογενειακή βία (pics)

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία στην πρώην σύντροφό του, Σερίν Σένλερ, και τιμωρήθηκε με ενάμιση χρόνο φυλάκιση με αναστολή, ενώ θα κληθεί να της καταβάλει το τεράστιο ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ.

Ο Γερμανός στόπερ της Λιόν, την Πέμπτη (9/9), βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου μετά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Μπόατενγκ φέρεται να χτύπησε με μπουνιές την μητέρα των παιδιών του, να την δάγκωσε στο κεφάλι, να την πέταξε στο έδαφος και να την έβρισε, όταν οι δυο τους ήταν σε διακοπές στις Νήσους Τουρκ και Κάικος της Καραϊβικής. Επίσης, σύμφωνα με την εισαγγελία της έριξε ένα γυάλινο φανάρι και ένα ψυγειάκι cooler γεμάτο με ποτά με μεγάλη δύναμη!

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, λέγοντας πως αυτή έγινε ιδιαίτερα επιθετική και του άνοιξε τα χείλη χτυπώντας τον με μπουνιά! Ωστόσο, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον τιμώρησε με 18 μήνες φυλάκιση σε αναστολή, ενώ θα πληρώσει και το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ στην πρώην σύντροφό του.

GALLERY