Ο Κριστιάνο πήγε στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ με αυτοκίνητο αξίας 186 χιλ. ευρώ (vid)

Ο Κριστιάνο πήγε στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ με αυτοκίνητο αξίας 186 χιλ. ευρώ (vid)

O Κριστιάνο Ρονάλντο το πρωί της Τετάρτης (8/9) έφτασε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Ο Πορτογάλος άσος επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια. Την Τρίτη (7/9) ο CR7 βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κάρινγκτον, σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, αλλά όπως φαίνεται δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα, για τον αγώνα με την Νιουκάστλ.

Την Τετάρτη (8/9) ο Κριστιάνο βρέθηκε εκ νέου στο προπονητικό κέντρο, για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά τον πρώην άσο της Ρεάλ και της Γιουβέντους ήταν το πανάκριβο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Ο Ρονάλντο κατέφτασε στο Κάρινγκτον οδηγώντας μια Lamborghini Urus, η αξία της οποίας ανέρχεται στις 186.304 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για ένα επιβλητικό και θωρηκτό SUV, βάρους 2,2 τόνων, το οποίο έχει επιτάχυνση στα 100χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα, στα 200χλμ/ώρα σε 12,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 305χλμ την ώρα.