Γνωστό ζευγάρι παντρεύεται - Η ρομαντική πρόταση γάμου στην Σαντορίνη (pics)

Γνωστό ζευγάρι παντρεύεται - Η ρομαντική πρόταση γάμου στην Σαντορίνη (pics)

Αυτό το ταξίδι θα το θυμούνται για πάντα!

Είναι μαζί δυόμιση χρόνια και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Την είδηση έκανε γνωστή η εντυπωσιακή μέλλουσα νύφη μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στα social media, καθώς πόσταρε φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της, ενώ έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα:

«Μετά από όλα όσα περάσαμε τώρα είμαι σίγουρη ότι η αγάπη μας θα κρατήσει για πάντα! Γιατί είμαστε μαχητές. Δεν έχουμε μάθει να παλεύουμε μόνο για τη χώρα μας και τους ανθρώπους μας, αλλά έχουμε μάθει να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον! Έχουμε μάθει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε κάθε κατάσταση... Έχουμε μάθει να περιμένουμε, όταν κάποιος από εμάς πρέπει να πάει πολύ μακριά... Έχουμε μάθει να διορθώνουμε ότι φθείρεται από τις δυσκολίες της ζωής... », ανέφερε αρχικά.

«Έχουμε μάθει μην εγκαταλείπουμε ότι και όποιον αγαπάμε. Τώρα μπορώ να πω με σιγουριά... Το μεγαλύτερο ΜΕΤΑΛΛΙΟ της ζωής μου είσαι εσύ! Σε ευχαριστώ που δεν εγκατέλειψες σε κάθε δυσκολία που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.. Σε ευχαριστώ που δίπλα σου γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ που είσαι ΕΣΥ», συμπλήρωσε.

Πρόκειται για την Έλενα Χατζηλιάδου και τον Αλέξανδρο Τσακινίδη. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε με δηλώσεις της στο Open ανέφερε πώς δεν περίμενε την πρόταση γάμου από τον πρωταθλητή της πυγμαχίας.

«Είχαμε πάει στο αγαπημένο μας νησί, την Σαντορίνη. Εκεί που δεν το περίμενα και γύρισα, είχε γονατίσει και μου έκανε την πρόταση. Και οι δυο θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας αλλά είναι νωρίς. Και για τους δύο προέχει ο πρωταθλητισμός», ανέφερε η Έλενα Χατζηλιάδου.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY