Φωτογράφος κατήγγειλε επίθεση από τον Πικέ (pics)

Φωτογράφος κατήγγειλε επίθεση από τον Πικέ (pics)

O Ζεράρ Πικέ απαθανατίστηκε από φωτογράφο ενώ έκανε σέρφινγκ και σύμφωνα με τον φωτορεπόρτερ ο άσος της Μπαρτσελόνα του επιτέθηκε.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» στο προηγούμενο ματς του πρωταθλήματος της La Liga κόντρα στην Χετάφε ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, ενώ το Σαββατοκύριακο δεν είχε αγώνες λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε την αποχή από τις προπονήσεις και πήρε την Σακίρα και τους δυο γιους τους και βρέθηκαν στην Καντάμπρια.

Ο έμπειρος αμυντικός πίστεψε ότι θα χαλαρώσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά η παρουσία ενός φωτογράφου του… χάλασε τα σχέδια.

Συγκεκριμένα, ο Χαβιέρ Ροσάντο, συνεργάτης της εφημερίδας El Diario Montanes, αποθανάτισε τον Πικέ να κάνει σέρφινγκ. Μόνο που ο Πικέ υποτίθεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα του και απαγορεύεται η οποιαδήποτε δραστηριότητα, κι έτσι μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του φωτογράφου υπήρξε η άμεση αντίδραση των ανδρών της ασφάλειας του.

Όπως κατήγγειλε ο φωτογράφος περικυκλώθηκε από 8 άτομα (ανάμεσα τους κι ο Πικέ) που απαίτησαν να σβήσει τις φωτογραφίες, ενώ σε ανακοίνωση της η Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων της περιοχής δίνει περισσότερες λεπτομέρειες καθώς αναφέρει:

«... η οικογένεια συνοδευόμενη κι από άλλα ατόμα περικύκλωσε τον φωτογράφο, τον επέπληξε και τον πίεσε φορτικά με κραυγές και απειλές να σβήσει τις φωτογραφίες. Μάλιστα σύμφωνα με τις οδηγίες του κ. Πικέ του πήραν τη μηχανή και προσπάθησαν να διαγράψουν όσες φωτογραφίες υπήρχαν συνεχίζοντας να φωνάζουν και να απειλούν με το μέλος μας να μην μπορεί να αντιδράσει καθώς φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα».

Απ' ότι φαίνεται όμως ο φωτογράφος είχε προλάβει να στείλει κάποιες φωτογραφίες κι έτσι η εφημερίδα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τον Πικέ να κάνει σέρφινγκ και φυσικά την καταγγελία για την επίθεση.

Κι όπως όλα δείχνουν ο αρχηγός των Καταλανών δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία από την Μπαρτσελόνα για την συνολική του συμπεριφορά, καθώς ρίσκαρε όντας τραυματισμένος να υποστεί υποτροπή και φυσικά για την επίθεση στον φωτογράφο.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY