Ο Μεντί κατέρρευσε στη φυλακή όταν είδε το μέρος που θα κρατείται

Ο Μεντί κατέρρευσε στη φυλακή όταν είδε το μέρος που θα κρατείται

Ο Μπεντζαμίν Μεντί οδηγήθηκε στη φυλακή όπου και θα τεθεί υπό κράτηση για δυο εβδομάδες, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική παρενόχληση, με τον μπακ της Σίτι μάλιστα να χάνει τις αισθήσεις του όταν είδε ότι δε θα βρίσκεται σε VIP κελί.

Ο 27χρονος άσος της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και μια σεξουαλική παρενόχληση, αρχικά είχε κάνει αίτημα να έχει κατ’ οίκον περιορισμό. Οι Αρχές δεν το έκαναν δεκτό, ενώ εκείνος κατάλαβε λανθασμένα πως όταν οδηγηθεί στη φυλακή θα κρατείται σε VIP πτέρυγα.

Οι φύλακες τον ενημέρωσαν πως θα μπει σε άλλη πτέρυγα, μαζί με άτομα που είτε έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα είτε που έχουν κατηγορηθεί για αυτά. Οι ανέσεις που ήλπιζε ότι θα έχει πήγαν… περίπατο και κατέρρευσε.

«Όταν έφτασε στη φυλακή το προσωπικό τον ενημέρωσε ότι θα τον αφήσουν έξω από τις VIP πτέρυγες, για τη δική του ασφάλεια. Ξαφνιάστηκε άσχημα όταν είδε το κελί και συνειδητοποίησε με ποια άτομα θα ήταν αναγκασμένος να συναναστραφεί.

Δεν ήταν χαρούμενος και ήταν μία πολύ ανεπιθύμητη εμπειρία για εκείνον», δήλωσε πηγή στη Sun που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

GALLERY