Παραλίγον σοβαρό τροχαίο για Σκόνδρα: «Ζούμε από θαύμα»

Παραλίγον σοβαρό τροχαίο για Σκόνδρα: «Ζούμε από θαύμα»

Τραγικές στιγμές βίωσε το βράδυ της Τρίτης (17/8) ο Γιάννης Σκόνδρας και η οικογένεια του.

Εφιαλτική νύχτα για το ποδοσφαιριστή της Λαμίας, τη σύζυγό του Μαρία και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους.

Η οικογένεια Σκόνδρα επέβαινε στο αυτοκίνητο της, όταν οδηγός νταλίκας της έκλεισε το δρόμο παρασέρνοντας την στον διαχωριστικό τοίχο. Το τραγικό συμβάν έκανε γνωστό η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Μαρία, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ζούμε από θαύμα».

«Χθες το βράδυ και ενώ κινούμασταν κανονικά με το αυτοκίνητο μας προ το σπίτι μας, δολοφόνος-εγκληματίας-νταλικέρης μας έκλεισε ξαφνικά τον διαχωριστικό τοίχο. Στο αμάξι βρισκόμουν εγώ, ο σύζυγός μου, και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μας. Όλα έμοιαζαν πως ζούσαμε τις τελευταίες ώρες της ζωής μας καθώς αυτό το απόβρασμα δεν συνειδητοποιούσε τι γινόταν συνεχίζοντας να έρχεται αριστερά με πρόθεση να μας «λιώσει». Δεν άκουγε ούτε τα κορναρίσματα, ούτε τα φώτα που του έπαιζε με μανία ο άντρας μου και φυσικά δεν άκουγε τις φωνές μας. Ως εκ θαύματος, σαν κάποιος να έβαλε το χέρι του και να μείωσε τον όγκο του οχήματος μας, βγήκαμε από τον σίγουρο θάνατο ανάμεσα στις ρόδες της νταλίκας και στον διαχωριστικό τοίχο», ανέφερε αρχικά η κυρία Σκόνδρα.

«Όπως μας είπε η αστυνομικός, προφανώς τον πήρε ο ύπνος. Αντί να σταθμεύσει να ξεκουραστεί, πήγε να ξεκληρίσει μία ολόκληρη οικογένεια», συμπλήρωσε η Μαρία και ευχαρίστησε τον σύζυγό της για την ψυχραιμία και τον αγώνα που έδωσε αλλά και τον Θεό που την προσέχει.

GALLERY