Mέσι: Δημοπρατείται σε σοκαριστική τιμή χαρτομάντηλο που χρησιμοποίησε στο «αντίο» του στην Μπάρτσα

Mέσι: Δημοπρατείται σε σοκαριστική τιμή χαρτομάντηλο που χρησιμοποίησε στο «αντίο» του στην Μπάρτσα

Ποτέ ξανά ένα χαρτομάντηλο δεν είχε τέτοια χρηματική αξία αλλά όταν το έχει χρησιμοποιήσει ο Λιονέλ Μέσι όλα μπορούν να συμβούν!

Πριν από μερικές ημέρες o Λιονέλ Μέσι μίλησε για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο της Μπαρτσελόνα πριν αποχωρήσει για το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός σταρ όμως, πριν ξεκινήσει την ομιλία του ξέσπασε σε λυγμούς, όπως και όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα Τύπου. Ο 34χρονος επιθετικός σκούπιζε συνεχώς τα δάκρυά του με ένα χαρτομάντηλο το οποίο του είχε δώσει νωρίτερα, η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούτσο.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ένας φίλος της Μπαρτσελόνα, κατάφερε να ανέβει στο βήμα, και να πάρει το χαρτομάντηλο που σκούπιζε τα δάκρυα του ο Μέσι.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, δεν θέλησε να το κρατήσει ως αναμνηστικό για τον ίδιο, καθώς προτίμησε να το θέσει σε δημοπρασία στο ίντερνετ, με τιμή εκκίνησης το 1 εκατομμύριο δολάρια (σ.σ 852.827 ευρώ).

Ταυτόχρονα μάλιστα, η εταιρεία Florencio Varela έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και ορισμένα αντίγραφα του «χαρτομάντηλου του Μέσι», με τον κόσμο στα σόσιαλ μίντια να παραληρεί προκειμένου να το αποκτήσει.

GALLERY