Ντιλέτα Λεότα: Χαμός στα social media με το πάρτι γενεθλίων της - Απίθανες φώτο!

Ντιλέτα Λεότα: Χαμός στα social media με το πάρτι γενεθλίων της - Απίθανες φώτο!

Η Ιταλίδα αθλητικογράφος προκάλεσε σάλο με το πάρτι που διοργάνωσε για τα 30α γενέθλιά της.

Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τις πιο γνωστές ρεπόρτερ του αθλητικού ρεπορτάζ με σχεδόν 8 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Με κάθε της παρουσία στο γήπεδο ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό, ενώ έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα μίντια λόγω της προσωπικής της ζωής.

Αυτή τη φορά η εντυπωσιακή Λεότα σχολιάστηκε αρνητικά λόγω του πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλια της. Κανείς δεν στάθηκε στην εκθαμβωτική εμφάνιση της και στο αποκαλυπτικό χρυσό φόρεμα που φορούσε, ούτε και στην τεράστια έπαυλη που διοργάνωσε το πάρτι, αλλά στις γυναίκες που στέκονταν όρθιες σαν μεταμφιεσμένοι πολυέλαιοι, φορώντας ένα καπέλο αμπαζούρ στο κεφάλι τους.

«Προκαλεί πραγματικά. Το να διαμαρτύρεται και να στεναχωριέται από τη μια για τις γυναίκες που αναγκάζονται να φορούν μπούρκα στο Αφγανιστάν κι από την άλλη μοντέλα να αναγκάζονται να φορούν ένα αμπαζούρ, επειδή δουλεύουν σε VIP πάρτι. Είναι ο ίδιος σωβινισμός απλά με άλλη μορφή». «Είναι προσβολή της γυναικείας αξιοπρέπειας». «Είναι μοντέλα κι όχι πολυέλαιοι», ήταν ορισμένα από τα οργισμένα tweets.

Ωστόσο κάποιο άλλοι χρήστες ανέφεραν πως τα εν λόγω μοντέλα-χορεύτριες μεταμφιέζονται στο πλαίσιο της σκηνογραφίας του show, χωρίς να πρόκειται για καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δείτε τις σχετικές φωτό:

GALLERY