Παντρεύτηκαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου - Αποκλειστικές φώτο

Παντρεύτηκαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου - Αποκλειστικές φώτο

Όλα ήταν υπέροχα και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τον περασμένο Αύγουστο και μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στη Γενεύη, ενώ φέτος και συγκεκριμένα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου τελέστηκε και ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού στο χωριό Σωματιανά στις Θαλάμες Μεσσηνίας.

Πρόκειται για τον Κυριάκο Ποντικέα. Ο διεθνής πολίστας που αγωνίζεται στην Καρούζ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την πανέμορφη Ελληνογαλλίδα, Ρομέιν Τζανετάκος, με καταγωγή από τη Μάνη.

Στο πλευρό του ευτυχισμένου ζευγαριού βρέθηκαν συγγενείς από Ελλάδα και Γαλλία, οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του πόλο στο Τόκιο, όπως επίσης συμπαίκτες και στελέχη από την ελβετική ομάδα που αγωνίζεται ο Κυριάκος τον τελευταίο χρόνο.

Κουμπάροι του Κυριάκου και της Ρομέιν ήταν ο Μάριος Καπότσης, ο οποίος φυσικά συνοδευόταν από την εντυπωσιακή σύντροφό του, Κόνι Μεταξά, η αδερφή του γαμπρού, Κάλι, η αδερφή της νύφης, Σοφία, και η καλή φίλη της νύφης, Αλέξια.

Να αναφέρουμε ότι ο Κυριάκος Ποντικέας έχει αγωνιστεί στην ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού, το 2016 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κατακτώντας την 6η θέση, έχει κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο το 2015 σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY