Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η έκπληξη για τα γενέθλια του Πασχαλάκη και το δημόσιο φιλί (vid)

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η έκπληξη για τα γενέθλια του Πασχαλάκη και το δημόσιο φιλί (vid)

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είχε γενέθλια και φυσικά η αγαπημένη του Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έλειψε από το πλευρό του.

Παρέα με την αγαπημένη του Ειρήνη Παπαδοπούλου, στενούς φίλους και συμπαίκτες γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης!

Μετά την επιστροφή της ομάδας στη βάση της, οι ασπρόμαυροι είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν μπαταρίες και να πάρουν μερικές «ανάσες» ξεκούρασης.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέλεξε την Χαλκιδική μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα προκειμένου να γιορτάσει τα 32α γενέθλιά του.

Η σύντροφός του, Ειρήνη Παπαδοπούλου, του έκανε έκπληξη μία τούρτα με τον Superman καθώς αυτό είναι το παρατσούκλι του διεθνή τερματοφύλακα.

Μάλιστα, στην ευχαριστήρια ανάρτηση στο Instagram για τις ευχές που δέχθηκε, o έμπειρος γκολκίπερ φρόντισε να δώσει... γεύση από το νέο κομμάτι της αγαπημένης του «Ya habibi» αφού την ίδια μέρα κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλια μου. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και πιο πολύ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα ! Ya habibi λοιπόν και μόνο, γιατί έτσι αντιμετωπίζουμε την ζωή #yahabibi. Μόνο αγάπη σε όλο τον κόσμο! Καλή επιτυχία Ειρήνη Παπαδοπούλου», έγραψε ο Πασχαλάκης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CR6Z8w4hu3N