Κώστας Φορτούνης: Έγινε μπαμπάς ο άσος του Ολυμπιακού (pics)

Κώστας Φορτούνης: Έγινε μπαμπάς ο άσος του Ολυμπιακού (pics)

Ο Κώστας Φορτούνης σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να μην διανύει την καλύτερη περίοδο καθώς βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας, λόγω ενός τραυματισμού ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, διανύει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έγινε μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Η αγαπημένη του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, γέννησε στο μαιευτήριο «Μητέρα» στις 8 Ιουλίου και ο διεθνής άσος, ήταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας του τοκετού.

Το ευχάριστο γεγονός ήρθε μετά από μία δύσκολη στιγμή στην οικογένεια του παίκτη, μετά την πρόσφατη απώλεια του θείου του, ενώ σύμφωνα με τη Real News, ο μικρός θα πάρει το όνομα του μπαμπά του άσου των «ερυθρολεύκων», Σπύρος.

«Η χαρά του Κώστα είναι μεγάλη», αναφέρει άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Ο Κώστας Φορτούνης και η 30χρονη δασκάλα, είναι μαζί τρία χρόνια και στις 5 Ιουνίου πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο στο δημαρχείο της Καλαμπάκας. Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει να κάνει τον θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση του γιου του το επόμενο καλοκαίρι και πάλι στον τόπο καταγωγής του, την Καλαμπάκα.

Δείτε στην gallery αποκλειστικές φωτογραφίες του όμορφου ζευγαριού από τον πολιτικό του γάμο και τις διακοπές του:

GALLERY