Βεράτι: Ο χλιδάτος γάμος στο Παρίσι, το δαντελένιο το κοστούμι της νύφης και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Βεράτι: Ο χλιδάτος γάμος στο Παρίσι, το δαντελένιο το κοστούμι της νύφης και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Οι χαρές δεν σταματούν για τον Mάρκο Βεράτι καθώς λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Euro 2020, παντρεύτηκε το μοντέλο, Τζέσικα Αΐντι.

Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πια ο Μάρκο Βεράτι, ο οποίος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Παρίσι, την καλλονή σύντροφό του, Τζέσικα Αΐντι.

Στον γάμο του ζευγαριού παραβρέθηκαν φίλοι και συγγενείς, καθώς και συνάδελφοι του ποδοσφαιριστή, όπως οι Χαβιέρ Παστόρε, Εζεκιέλ Λαβέτσι αλλά και ο Ιμπραΐμοβιτς.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή, φορώντας ένα τολμηρό κοστούμι -όλο από λευκή δαντέλα, ενώ το λουκ ολοκλήρωσε με ένα χρυσό κολιέ και λευκά σανδάλια.

Μετά τον γάμο, το ζευγάρι παρέθεσε μια λαμπερή δεξίωση, στο περίφημο Hotel De Crillon, με θέα σε μια από τις πιο διάσημες τοποθεσίες της πόλης, την Πλατεία Place de la Concorde, λίγα μέτρα από τα Ηλύσια Πεδία.

Στη δεξίωση το ζευγάρι είχε φροντίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, με τη μουσική επένδυση να ντύνει η Κάρλα Μπρούνι, η οποία τραγούδησε για τους νιόπαντρους. Παρών και ο σύζυγός της, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, που φωτογραφήθηκε με κάποιους από τους καλεσμένους.

Να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του Βεράτι, καθώς υπήρξε παντρεμένος με τον Λόρα Ζαζάρα με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY