Ιωάννα Μαλέσκου: Η ομορφότερη παρουσιάστρια που «κλέβει» καρδιές (pics)

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ομορφότερη παρουσιάστρια που «κλέβει» καρδιές (pics)

Πού θα βρει καλύτερα;

Ξεκίνησε σαν αστείο. Στην πορεία ελαφρώς… σοβάρεψε, μετά είχαμε ξανά χαβαλέ στο προσκήνιο, follow του ενός στον άλλον (έστω και «μέσω» του λογαριασμού του σκυλιού της παρουσιάστριας!), unfollow- μουρμούρα γενικότερα.

Η άφιξη του Μάριο Χεζόνια στην Ελλάδα και η υπογραφή του συμβολαίου του πέρυσι μεσούσης της σεζόν με τον Παναθηναϊκό ήταν η μεγάλη μπασκετική είδηση της χρονιάς, ωστόσο ο Σούπερ Μάριο έπαιξε σπουδαία… μπάλα και εντός των 4 γραμμών.

Μερικά λάικ του στο προφίλ της Ιωάννας Μαλέσκου πυροδότησαν τις φήμες που τον ήθελαν να «κάνει κίνηση» προς την όμορφη παρουσιάστρια του “Love it”, και οι «ύποπτη» σιωπή και τα μισόλογα της Ιωάννας έβαλαν εκ νέου φωτιά.

Και μπορεί στην πραγματικότητα τίποτα να μην έχει γίνει, όμως ο Μάριο Χεζόνια και η Ιωάννα Μαλέσκου συνθέτουν ένα δίπολο που διατηρεί ζεστό το (έστω και φιλολογικό) ενδιαφέρον.

Τώρα που ο Κροάτης σούπερ σταρ βέβαια βρίσκεται σε συζητήσεις με το Τριφύλλι για την ανανέωση του συμβολαίου του, η Ιωάννα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ορισμένες φωτογραφίες που δείχνουν τι θα χάσει ο Μάριο αν φύγει από τα μέρη μας.

Αλήθεια, σου κάνει καρδιά να φύγεις μετά από τέτοιο υπερθέαμα;

GALLERY