Η πολυτάραχη ερωτική ζωή του Ρομπέρτο Μαντσίνι (pics)

Η πολυτάραχη ερωτική ζωή του Ρομπέρτο Μαντσίνι (pics)

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι όπως όλοι γνωρίζουν είναι το πρόσωπο των ημερών καθώς κατάφερε να κάνει την Ιταλία πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Euro 2020.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι όμως, είναι η θυελλώδης ερωτική ζωή του 56χρονου προπονητή.

Ο Μαντσίνι ήταν παντρεμένος με την Φεντερίκα Μορέλι από το 1990 ως το 2016 και έκαναν τρία παιδιά, τον Αντρέα, τον Φιλίπο και την Καμίλα. Μάλιστα οι δύο γιοι του φαίνεται ότι έχουν το χάρισμα του πατέρα τους αφού παίζουν και οι δύο στις ομάδες Νέων της Ίντερ.

Ο Μαντσίνι και η Μορέλι χώρισαν το 2009 και το δελτίο Τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το 2009 ο γάμος τους βίωσε ένα ισχυρό πλήγμα που τους απομάκρυνε, τόσο πολύ που τα τελευταία δύο χρόνια το ζευγάρι, στην πραγματικότητα, ζει χώρια. Μετά από μια μακρά περίοδο προβληματισμού, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφάσισε να ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο».

Η Μορέλι πάντως διέψευσε όσα ανέφερε το δελτίο Τύπου από την πλευρά του Μαντσίνι: «Δεν είναι αλήθεια πως τα τελευταία δύο χρόνια ζούμε χωριστά. Το διαζύγιο είναι δική του επιλογή.

Λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία του να ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, η Φεντερίκα Μορέλι μπορεί μόνο να εκφράσει την απογοήτευσή της για τον τρόπο επιλογής της ανακοίνωσης του χωρισμού στα μέσα ενημέρωσης, που κινδυνεύουν να αποδώσουν δημόσια διάσταση σε μια ιστορία που θα ήταν καλό να αντιμετωπιστεί σε ένα αυστηρά οικογενειακό και προσωπικό περιβάλλον, με σεβασμό στην ιδιωτικότητα και τα συναισθήματα όλων εκείνων που, χωρίς να το θέλουν, θα κλονιστούν συναισθηματικά.

Σε κάθε περίπτωση, δεν καταλαβαίνει πώς ένα υποτιθέμενο και απροσδιόριστο οικογενειακό τραύμα που υποτίθεται ότι συνέβη το 2009 μπορεί να συνδεθεί με την εντελώς προσωπική επιλογή του συζύγου να διακόψει μονομερώς μια σχέση γάμου που διήρκεσε 25 χρόνια. Σε αντίθεση με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο Τύπου, τα τελευταία δύο χρόνια το ζευγάρι δεν ζει χωριστά, αλλά με τους συνήθεις ρυθμούς που υπαγορεύονται από το έργο του συζύγου της αλλά και τα θέλω και τις ανάγκες των παιδιών.

Η Φεντερίκα Μορέλι είναι πεπεισμένη ότι η συζυγική κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί με άλλους τρόπους, μακριά από τη φημολογία», ανέφερε το δελτίο Τύπου της πρώην κυρίας Μαντσίνι.

Το διαζύγιο κόστισε ακριβά στον πρώην προπονητή της Ίντερ, ο οποίος έπρεπε να καταβάλλει επίδομα διατροφής 40.000 ευρώ τον μήνα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ζήτησε να καταβάλλει μηνιαία διατροφή μόλις 2.500 ευρώ.

Το 2016 έγινε γνωστό ότι ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας είναι ζευγάρι με την δικηγόρο Σίλβια Φορτίνι με την οποία μάλιστα έχουν 14 χρόνια διαφορά. Παρόλα αυτά το ζευγάρι παντρεύτηκε, ζει τον έρωτα του και δείχνει ιδιαίτερα ευτυχισμένο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 όταν η Φορτίνι βοήθησε τον Μαντσίνι σε μία νομική του υπόθεση.

GALLERY