Euro 2020: Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» της διοργάνωσης

Euro 2020: Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» της διοργάνωσης

Euro 2020: Ο Άλβαρο Μοράτα είναι persona non grata για τους Ισπανούς αλλά και τους... Ιταλούς τιφόζι και η αιτία είναι μια γυναίκα!

Η οικογένεια του Άλβαρο Μοράτα δύσκολα θα ξεχάσει το φετινό EURO μετά τα όσα τράβηξε.

Αρχικά, το χαμένο πέναλτι του Ισπανού επιθετικού με τη Σλοβακία και οι μέτριες εμφανίσεις του είχαν εξοργίσει κάποιους συμπατριώτες του που του έστελναν απειλητικά μηνύματα και κάποιοι εύχονταν ακόμα και να πεθάνουν τα παιδιά του.

Τα τρία τέρματα που σκόραρε στη συνέχεια, σε συνδυασμό με εκείνο του ημιτελικού κόντρα στην Ιταλία έκαναν τα πράγματα χειρότερα!

Αιτία; Η σύζυγός του, Αλίς Καμπέλο, η οποία είναι Ιταλίδα!

Έτσι, όταν ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης έφερε τον ημιτελικό στην ισοπαλία, μηνύματα Ιταλών τιφόζι στα social media ήταν υβριστικά για την πανέμορφη συμπατριώτισσά τους και το σύζυγό της.

Η κατάσταση άλλαξε... άρδην στη διαδικασία των πέναλτι όπου ο υψηλόσωμος φορ απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την Ιταλία να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Κάπου εκεί ήταν η σειρά των Ισπανών να ξεσπάσουν εναντίον της Αλίς, επειδή ο σύζυγός της απέτυχε να σκοράρει με την πατρίδα της να πηγαίνει στον τελικό του «Γουέμπλεϊ»!

Δείτε στην gallery την πανέμορφη Αλίς που βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα»:

GALLERY