Οι πιο σέξι Σουηδέζες WAGs είναι του «Τριφυλλιού» (pics)

Οι πιο σέξι Σουηδέζες WAGs είναι του «Τριφυλλιού» (pics)

H Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Σουηδία στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και μια ιταλική ιστοσελίδα δημιούργησε το Top 5 των WAGs των ποδοσφαιριστών της εθνικής Σουηδίας.

Και όπως ήταν φυσικό η λίστα είχε πράσινο χρώμα καθώς οι σύντροφοι των παικτών του Παναθηναϊκού έκλεψαν την παράσταση. Η πρώτη και η δεύτερη θέση ανήκει στις κυρίες Χουλτ και Χίλιεμαρκ αντίστοιχα. Οι δύο παίκτες των Πρασίνων έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής Σουηδίας, όχι όμως στα τελευταία παιχνίδια της. Παρόλα αυτά οι ξανθιές Σουηδέζες δε θα μπορούσαν να λείπουν από το Τop 5.

To Top 5

Νο 5 - Μάγια Νίλσον

Στο Νο 5 βρίσκεται η σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βίκτορ Λίντελεφ.

magia
maja lindelof1okok

No 4 – Ζοζεφίν Λούστιγκ

Στην 4η θέση συναντάμε την Ζοζεφίν, σύζυγο του ποδοσφαιριστή της Σέλτικ, Μίκαελ Λούστιγκ η οποία έχει αδυναμία στα τατουάζ όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες…

lustig1okok
lustig2okok

Νο 3 – Ελίν Φράνσον

Ο Μάρκους Ρόντεν της Κροτόνε έχει στο πλευρό του την πανέμορφη Ελίν.

rohden1okok
rohden2okok

Νο 2 – Ελίν Βας

Στο Νο 2, βρίσκεται η Ελίν Βας, η εντυπωσιακή σύντροφος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Όσκαρ Χίλιεμαρκ η οποία όπως μας ανέφερε σε συνέντευξη της στο SportsRadar γνώρισε τον Όσκαρ από τα social media.

hijlemark2okok
hijlemark1okok

No 1 – Ρεμπέκα Θελ

Στην κορυφή της λίστας η Ρεμπέκα Θελ, στην οποία έδωσαν τον τίτλο «Βασίλισσα της Ελλάδας». Η Ρεμπέκα είναι η σύζυγος του άσου του Παναθηναϊκού, Νίκλας Χουλτ. Μπράβο στον Νίκλας που έχει στο πλευρό του την πιο σέξι WAG.

hult2okok
hult3okok