Euro 2020: Ρε Κριστιάνο, σοβαρά τώρα;

Euro 2020: Ρε Κριστιάνο, σοβαρά τώρα;

Euro 2020: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει...

Στα χαρτιά, αυτό ΔΕΝ έπρεπε να είναι το Euro του. Ο (υπερ)άνθρωπος έχει κλείσει ήδη τα 36, είναι αγωνιστικά... υπέργηρος, ενώ έχει κατακτήσει το τρόπαιο πριν από μια τετραετία, επομένως η δίψα για διάκριση δε θα ήταν εξίσου μεγάλη.

Στα χαρτιά, σ' αυτή τη διοργάνωση θα τα έβρισκε σκούρα, μια και η Πορτογαλία είχε πέσει στον «όμιλο του θανάτου», μαζί με τις εξαιρετικά επικίνδυνες Γαλλία και Γερμανία. Στα χαρτιά, οι νεότεροι σταρ θα τον επισκίαζαν. Ολ' αυτά, όμως, στα χαρτιά.

Γιατί η πράξη αποδεικνύεται τελείως διαφορετική υπόθεση: (και) το Euro 2020 είναι πρωτίστως το τουρνουά του Κριστιάνο. Ο CR7 μέσα σε μια μόλις αγωνιστική εβδομάδα πρόλαβε να... βουλιάξει τη μετοχή της Coca-Cola με την κίνηση του να μετακινήσει τα μπουκάλια του γνωστού αναψυκτικού και να πει πως προτιμά το νερό, να γίνει ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε 5 σερί Euro, να βάλει 5 γκολ σε τρία παιχνίδια ομίλων και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Άλι Νταεΐ, καθώς έφτασε τα 109 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του και χρειάζεται μόλις 1 για να μείνει μόνος πρώτος και σε αυτή την εκπληκτική λίστα.

Ο Ρονάλντο, είναι βέβαιο, θα κυνηγήσει το τέρμα στην τιτανομαχία κόντρα στο Βέλγιο (όταν και θα κριθεί ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στα προημιτελικά), όμως ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει το Σάββατο, είναι δεδομένο πως θα το πετύχει στο εγγύς μέλλον. Πώς να μην είναι περήφανη μετά για το αγόρι της η Τζορτζίνα; Κριστιάνο, υποκλινόμαστε...

GALLERY