Euro 2020: Απίθανος Γιαρμολένκο: Τρολάρει Ρονάλντο – Πογκμπά και ζητά χορηγίες (vid)

Euro 2020: Απίθανος Γιαρμολένκο: Τρολάρει Ρονάλντο – Πογκμπά και ζητά χορηγίες (vid)

Euro 2020: Ο παίκτης της εθνικής Ουκρανίας, Αντρέι Γιαρμολένκο «τρόλαρε» την κίνηση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Πολ Πογκμπά, να απομακρύνουν τα μπουκάλια Coca Cola και Heineken αντίστοιχα.

Ο πρώτος σκόρερ της Ουκρανίας στο Euro 2020, στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στα Σκόπια (στο οποίο μάλιστα βρήκε δίχτυα), είχε τρομερή διάθεση για χιούμορ.

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ μόλις κάθισε κι αντίκρυσε το αναψυκτικό και τη μπύρα δεν τα... εξαφάνισε από το κάδρο όπως είχαν κάνει οι Κριστιάνο και Πογκμπά.

Κι αφού πρώτα ρώτησε ευγενικά «Μπορώ να κάνω κάτι; Είδα τον Ρονάλντο να το κάνει αυτό», έφερε τα μπουκάλια ακριβώς μπροστά του και απευθυνόμενος προς τις εταιρείες είπε ξεσπώντας σε γέλια: «Coca-Cola και Heineken εδώ είμαι επικοινωνήστε μαζί μου».

Τον Κριστιάνο τρόλαρε επίσης και ο Τζον ΜακΓκιν στην συνέντευξη Τύπου της Σκωτίας. Ο νεαρός άσος μόλις έφτασε στο χώρο έβγαλε τη μάσκα του κι αφού έλεγξε το τραπέζι πήρε ένα μπουκάλι νερό και αναρωτήθηκε: Δδεν έχει Coca-Cola;» για να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια...

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο το οποίο πόσταρε και ο ίδιος ο ο Γιαρμολένκο στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CQO4jdHI9x_